info@z-trade.hu +36 20 230 7360 (H-P 9:00-16:00)
15 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Woodwick Melon & Pink Quartz Hajó gyertya

12 990 Ft
db
raktáron

(Görögdinnye és rózsaszín kristály) A görögdinnye, az uborka és a tiszta rózsaszín kristály napos illatos kombinációja, az ibolya levelek és a citromvirág különleges tónusaival.

Illat jellege: Gyümölcsös
Fej: baobab, piros gyümölcs, uborka, Moringa
Szív: kanárský meloun, lístky fialky, citrónový květ
Alap: pézsma, rózsaszín kristály

 Gyertyáink népszerű csomagolása segíti a szenzációs élményt, amit az illat és a gyertya lángja nyújtja. Az egyedi HEARTHWICK® FLAME kanócnak köszönhetően ez a típusú gyertya tökéletes élményt nyújt mintha az égő kandalló mellett pihennénk. A ropogás halk hangja és a hosszú táncoló láng egyedülálló hangulatot teremtenek. Az illat felébreszti legszebb emlékeit, és újakat hoz létre, kellemes és barátságos környezetben. Ez nem csak egy gyertya, hanem egy élmény - mert otthon az a hely, ahol a tűz is van. 30-40 órán át ég.

TIPP: Mindig hagyja feloldani a gyertyát a széléig, hagyja akár 3-4 órán át égni

Összetevők: prémium paraffin és szójaviasz keveréke erősen koncentrált illatokkal biztosítja a tiszta égést kellemetlen maradványok nélkül. Az illatos esszenciákat gondosan megválasztották, hogy a szobát hosszan tartó illattal töltsék meg. A gyertya nyitott alakja növeli az illatos esszenciák párolgási felületét a viasztóból, és egyenletes illatos élményt biztosít.


 

Nettó tömeg 453.6 g
Szín rózsaszín
Terméktípus Illatgyertya
Szélesség 19,1 cm
Mélység 12.1 cm
Magasság 9,2 cm


Kat. szám: 37556

Egyéb változat

Woodwick Nagy Üveg Melon & Pink QuartzWoodwick Nagy Üveg Melon & Pink Quartz11 990 Ftraktáron
Woodwick Melon & Pink Quartz Közepes ÜvegWoodwick Melon & Pink Quartz Közepes Üveg8 490 Ftraktáron
Woodwick Melon & Pink Quartz Kis ÜvegWoodwick Melon & Pink Quartz Kis Üveg4 290 Ftnincs raktáronWoodwick Melon & Pink Quartz petite gyertyaWoodwick Melon & Pink Quartz petite gyertya1 490 Ftraktáron

Minden jog fenntartva © YankeeGyertya.hu 2022