info@z-trade.hu +36 1 808 9569 (H-P 9:00-16:00)
Kosár
15 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

YANKEE GYERTYA csak egy van

Nincs még egy ilyen történetű márka a világon. Kezdetben csak egy ember volt, ma pedig a Yankee Candle az illatgyertyák és belső illatosítók leghíresebb gyártója. 18 000 üzlet az Egyesült Államokban, több mint 2000 üzlet az Egyesült Királyságban, forgalmazók 23 európai országban - ez teszi a Yankee Candle -t az egyik legismertebb és legkeresettebb márkává a piacon.

5 OK, MIÉRT A YANKEE GYERTYA A LEGJOBB

1. hagyomány és tapasztalat

Mindent tudunk az illatokról. A Yankee Candle 1969 -es megalakulása óta kizárólag illatgyertyákra specializálódott. Figyelmünk kizárólag az illatra irányul.

2. illatszakértő

A lehető legnagyobb százalékban használjuk az illóolajokat, kizárólag a Yankee Candle számára, szigorú előírások szerint. Termékeink egyenletes illatúak.

3. megbízható minőség

Termékeink soha nem okoznak csalódást. Azt kapod, amit vársz. Mindig.

4. A legjobb alapanyagok

Kiváló minőségű üveget, a legjobban finomított paraffint, első osztályú illóolajokat és rákkeltő adalékanyagok nélküli 100% pamut kanócokat használunk, amelyeket kézzel egyengetnek.

5. Verhetetlen választás

Ilyen illat- és termékváltozatokat sehol máshol nem talál. Mindenkinek van illata.

MI A VILÁGSZINTŰ SIKER?

Attól a pillanattól kezdve, amikor gyufát gyújt, a láng utolsó villanásáig a Yankee Candle illatgyertyák a legtisztább, mesésen frissítő illatot bocsátanak ki, amely nem tűnik el idővel sem. Minden esszenciának olyan valódi és kellemes illatúnak kell lennie, mint egy igazi virág, gyümölcs, fűszer, hely vagy élmény, amely inspirálja.

MILYEN KÜLÖNBÖZÉSEK A VERSENYTŐL?

A Yankee Candle márka nem csak az illatok fejlődésével és az illatgyertyák értékesítésével van megelégedve, szakértői évek óta minden egyes aromát megalkotnak és kifejlesztenek. Ha olcsóbb gyertyát vásárol, gyakran előfordul, hogy az illat még a gyertya kiégése előtt eltűnik, de a Yankee Candle gyertyák az utolsó égetésükig illatoznak.

AZ ÍGÉRETÜNK

Hiteles. Ragaszkodunk a hagyományainkhoz. Hosszan tartó. Illataink számos kategóriát ölelnek fel, az egzotikus gyümölcsöktől és virágoktól a mindennapi helyzet hangulatán át az ünnepek és ünnepek különleges illatáig.

Megosztjuk veletek az illatok iránti szenvedélyünket. Büszkeséggel és szeretettel folytatjuk a gyönyörű, hagyományos mesterséget, amelyet nemzedékről nemzedékre adtak át a gyertyagyártók mesterei. Tiszteletben tartjuk a hagyományos gyakorlatokat, de folyamatosan próbálunk új módszereket találni, hogy kellemesebbé tegyük az életet a Yankee Candle illatgyertyák szerelmeseinek.

A mesterséges illatszerek Yankee Candle illatokat fejlesztenek ki az optimális előny érdekében. Minden parfümöt gondosan megvizsgál és tesztel egy tapasztalt "orr" csapat. Szeretnénk elérni az ideális kifejezőképességet és az illat legjobb minőségét, hogy garantálhassuk, hogy a gyertya ugyanolyan illatú lesz a boltban és otthon égetés során.

Minden jog fenntartva © YankeeGyertya.hu 2024