info@z-trade.hu +36 1 808 9569 (H-P 9:00-16:00)
Kosár
15 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.
influenceři

Teljesen nélkülözhetetlen haszontalanság

A WoodWick illatos gyertyák a tökéletes "guilty pleasure". Könnyen elbukunk, és az elhatározás, hogy neked nincs többé szükséged, gyakran megég. Illetve elégnek - egy újabb illatos fogás sugárzó lángjában... A jó ízlés jele egyben, csúcsminőségük - az összetett illatoktól a luxus designon át a szabadalmaztatott fakanócig - a legtöbbek érzékeit kielégíti. A belső illatok igényes szerelmeseinek.

Liz @liz.morrow

Liz belsőépítész és férje nemrégiben költözött egy családi házba az Egyesült Államokban, Tacomában. Nagyon odafigyel a részletekre, és törődik új otthona berendezésével. A WoodWick gyertyák a pihenés szerves részét képezik. Liznek még nincs saját kandallója, ezért nagyra értékeli a táncoló lángos hajókat, például az új Juniper & Spruce illatban. További kedvencek közé tartozik az Indigo Suede, a Smoked Walnut & Maple és a Trilogy Café Sweets. A gyönyörű színű égő gyertyák természetesen a szoba szívévé válnak, ahol a fiatal pár esténként találkozik, vagy ahol Liz azon gondolkodik, hogyan szebbé varázsolja otthonát saját maga és ügyfelei számára.

Woodwick Trilogy Café Sweets hajó gyertyaIngyenes szállításWoodwick Trilogy Café Sweets hajó gyertya16 790 Ftnincs raktáron
Eric @ericgoldie

Egy New York-i ingatlanügynök kiélvezi a legjobbat. A Woodwick a jó ízlés jele, Erica elsősorban a lágy, nyugtató vaníliababot kedveli. Egy fárasztó nap és az ügyfelekkel való ingatlankeresés után gyorsan kipihenheti magát. A gyümölcsös Spiced Blackberryt is szereti, hétvégén pedig a háromrétegű Trilogy gyertyát. A legjobban a ropogó kanócot szereti!

WoodWick Vanilla Bean Hajó gyertyaIngyenes szállításWoodWick Vanilla Bean Hajó gyertya15 990 Ftraktáron
WoodWick Spiced Blackberry Hajó gyertyaIngyenes szállításWoodWick Spiced Blackberry Hajó gyertya15 990 Ftnincs raktáron
Bee @beestiing

Brittany egy houstoni influencer lány, aki szereti a divatot, a dizájnt és az utazásokat, de főleg remek koktélokat készíteni, a profilja tele van ilyenekkel. Brittany csak úgy élvezi az életet, WoodWicket pedig nem hagyhatja ki. Valószínűleg nem fog meglepődni, hogy az új Elderberry & Bourbont választotta – tökéletes a minőségi italok szerelmeseinek, tökéletesen kiemeli a nyugodt esti hangulatot.

A kategória és a szűrők megadott kombinációja nem tartalmaz terméket.

Phil @philcohen_

Phil Cohen "művészeti vezetőnek, apának és a design rajongónak" írja le magát. Szakterülete a belsőépítészet, a bútorok, a divat és a fotózás. A mintapélda a WoodWick számára! Kedveli a Trilogy Warm Woodst, és vicces videóiban jól játszott a Spiced Blackberry gyertyával – tudod, hogyan lesz egy tál szederből gyertya? Nézd meg a profilját, Phil kész bűvész!

WoodWick Spiced Blackberry Hajó gyertyaIngyenes szállításWoodWick Spiced Blackberry Hajó gyertya15 990 Ftnincs raktáronWoodWick Trilogy Warm Woods közepes gyertyaWoodWick Trilogy Warm Woods közepes gyertya11 990 Ftraktáron

Minden jog fenntartva © YankeeGyertya.hu 2024