info@z-trade.hu +36 1 808 9569 (H-P 7:00-17:00)
Kosár
15 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.
obrázek záhlaví

Bővebben a kanócokról

A természetes fából készült egyedi kanócok egyedülálló élményt nyújtanak a ropogás lágy hangjától.

A WoodWick márka nevét az egyedi, szabadalmaztatott természetes fából készült kanócok adták, amelyek lágyan ropognak.

Gyertyáiban a legmagasabb minőségű és intenzitású illatos összetevőket használ. A gyertyák elegáns üvegből, stílusos fa fedőkből, a legjobb minőségű paraffin és szójaviasz keverékéből, erősen összehangolt illattal telített keverékéből és egy fa kanócból állnak, amely biztosítja az egyenletes lángot és az illat eloszlását a helyiségben.

A két fa kanócnak köszönhetően a WoodWick® illatos gyertyák egyedülálló élményt nyújtanak. Ragyogó láng, enyhe ropogás, intenzív aroma és üveg: élvezet a szem, a fül, a orr és a bőrünk számára.


PLUSWICK®

Ennek a fából készült kanócnak az egyedülálló kereszt alakja akár 5-ször gyorsabb feloldódást tesz lehetővé a viaszban, mint a klasszikus pamutkanóc. Ezért gyorsan átitatja a helyiséget kellemes illattal. Ez a szabadalmaztatott kanóc gyönyörű és tiszta égést garantál anélkül, hogy az üvegre kerülne. Halk ropogó fahangját adja.

HEARTWICK®

A hosszú, fából készült kanóc, amelyet "hajó" gyertyákhoz használunk, hosszú, táncoló lángot hoz létre, amely a kandalló tüzére emlékeztet. Az erős kisugárzásnak és a ropogás lágy hangjának köszönhetően a szoba hangulata rendkívüli varázst nyer. Gyorsan széles viasztó képződik, így az illata intenzív.

Minden jog fenntartva © YankeeGyertya.hu 2024