info@z-trade.hu +36 1 808 9569 (H-P 9:00-16:00)
Kosár
15 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.
logo oleje

Illóolajok

Az illóolajok az Anyatermészet igazi ajándéka, amelyek ősidők óta velünk vannak. Enyhítik a stresszt, segítenek feloldani a negatív érzelmeket, helyreállítják az elveszett egyensúlyt, és lehetővé teszik, hogy könnyebben átvészeljük a nehéz élethelyzeteket. Tudjon meg többet a gyertyáinkban található olajok hatásairól.

Citrom

Friss citrus illat, felfrissíti az elmét, felvidítja a napot. Felébreszti a bennünk rejlő aktivitást és elnyomja az étvágyat.

Narancs

Energetizáló és pihentető citrus illat, antidepresszáns, segít a fáradtság és az álmatlanság legyőzésében.

Grapefruit

Intenzív citrusos és édes illat, antidepresszáns, élénkítő és frissítő hatású.

Mandarin

Könnyű, friss citrus illat, segít a hányingernél, javítja a hangulatot, illetve segít a melankolikus érzések legyőzésében. Enyhíti a véget nem érő és megoldhatatlan feladatok érzését.

Bergamott

Édes és friss citrus illat, segít a depressziónál és enyhíti a szellemi és fizikai fáradtságot.

Eukaliptusz

Friss, balzsamos illat, amely segít enyhíteni a mentális feszültséget. Újra energiával tölti fel az elmét és elősegíti a koncentrációt.

Menta

Nagyon kellemes és intenzív mentolos illat. Javítja a koncentrációt, megszünteti a nem kívánt érzéseket és mentálisan stimulál.

Citromfű

Finoman citrusos illat. Enyhíti a fáradtságot és a kimerültséget, elősegíti a koncentrációt és jobb szellemi tudatosságot eredményez.

Kamilla

Nyugtató, édes, gyógynövényes illat. Elősegíti a megnyugvást és segít elfogadni a másoktól érkező segítséget. Kiegyensúlyozza az érzelmeket, enyhíti a haragot és elősegíti a nyugodt alvást.

Rozmaring

Gyógynövényes fűszeres illat, egyszerre serkenti és nyugtatja az elmét, segít fáradtság, depresszió és fejfájás esetén. Javítja az önbecsülést és felvidít. A helyzet mély megértését hozza magával.

Kakukkfű

Friss gyógynövényes illat, megnyugtatja a pszichét, erősíti a bátorságunkat és a fizikai energiánkat. Csökkenti a düh, a félelem és a szomorúság érzéseit.
Szegfűszeglevél

Természetes illóolaj, amelyet vízgőz-desztillációval nyernek. A stressz és a fáradtság ellen hat.

Zsálya

Meleg fűszeres és kámforos illat. Enyhíti a mentális feszültséget és az eufóriát.

Levendula

Gyógynövényes virágillat és a valaha legtöbbet használt illóolaj. Nyugalmat és derűt biztosít, tökéletesen ellazít és oldja a mentális és fizikai feszültséget.

Levendula

Jellegzetes levendula illat. A levandin két levendulafaj keresztezésével jött létre, hatása hasonló, de intenzívebb. Segít enyhíteni a stresszt és a depressziót, elősegíti a pihentető alvást.

Copaiva

Édes mézes illat. Enyhíti a mentális és fizikai feszültséget, segít az idegesség és a szorongás érzésén.

Pelargonium

Intenzív virágos illat. Csillapítja a stresszt és a túlterheltséget. Enyhíti a depressziót és az alvászavarokat, elősegíti a kreativitást.

Elemi

Finom és édes egzotikus illat. Elősegíti a fizikai és mentális jólétet, nagyszerű a meditációhoz.

Cédrus

Fás, édes és balzsamos illat. Fokozza az erő, a rugalmasság és az önbizalom érzését. Enyhíti a magányosság érzését, elősegíti a koncentrációt.

Pacsuli

Gazdag és intenzív, magával ragadó illat. Csökkenti a szorongást és a feszültséget, elősegíti a koncentrációt. Nyugtató afrodiziákum, felszabadítja a képzeletet és elősegíti a kreativitást.

Fenyő

Gazdag balzsamos és fás illat. Energizálja az elmét és a testet, megszünteti a fáradtság érzését. Kimerültségre ösztönöz, elősegíti a koncentrációt.

Sárgarépa magok

Kellemesen édes, meleg illat, nyugtató hatással. Segít ellazulni a rohanó és stresszes mindennapokban, növeli az önbizalmat és a belső stabilitást. Támogatja az emésztést.

Minden jog fenntartva © YankeeGyertya.hu 2023