info@z-trade.hu +36 1 808 9569 (H-P 9:00-16:00)
Kosár
15 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Hasznos tanácsok

Az ember nagyon erősen reagál az illatokra. Az emberek hajlamosak bizonyos érzéseket és tapasztalatokat egy bizonyos illathoz társítani. Amikor újra megérzi az illatot, eszébe jut egy gyönyörű pillanat minden részlettel. Illataink jelentősen kellemes érzéseket váltanak ki, amelyek ellazítanak és támogatják a körülötted lévő világ harmóniájának felfogását.

NAGYON FONTOS A KANÓC

A Yankee Candle több mint 200 különböző kanóccal rendelkezik. Minden illat másképpen ég (például a könnyű virágos illatok gyorsabban égnek, mint a nehezek), ezért mindegyiknek más -más szövésű kanócra van szüksége, hogy garantálja a maximális égési órát és ugyanazt az illatminőséget a gyújtástól a kialvásig.

HOGYAN A LEGJOBB ÉGETNI A GYERTYÁT

Nagyon fontos, hogy a kanóc 3-5 mm hosszú legyen, még az első meggyújtás előtt is. Különleges Yankee Candle kanóc ollót ajánlunk ehhez. Ha füst vagy fekete gömb jelenik meg a kanóc végén, fújja el a lángot, vágja le a kanócot, távolítsa el az égett maradványokat, és gyújtsa meg újra a gyertyát. Ha már csak 1,5 cm magas viaszréteg marad, akkor ideje búcsút venni a gyertyától. Ez megakadályozza a gyertya alatti felület és az üveg esetleges károsodását.

Egy illatgyertyát a lehető legegyenletesebben kell égetni anélkül, hogy "alagutat" hozna létre benne, tehát mindig hagyja, hogy a viasz feloldódjon az üveg széléig. Ez olyan réteget hoz létre a viaszból, amely a legintenzívebben bocsátja ki az illatot. Soha ne gyújtson gyertyát huzatban vagy egyenetlen felületen. A legegyenletesebb égés, a jobb viaszos tó és a maximális égési idő érdekében használhatja az IllumaLid dekoratív gyűrűt vagy gyönyörű búrákat, amelyek illeszkednek a közepes és nagy Classic gyertyák átmérőjéhez. Ha már létrehozott egy alagutat, kipróbálhatja tapasztalt rajongóink tisztán praktikus tanácsait - tekerje be az egész gyertyát fóliába, és csak kis helyet hagyjon a lángnak a tetején. Az egész gyertya szépen felmelegszik, és még a viasz kemény széle is feloldódik. Amint a viasz a széléig megolvad, fújja el a gyertyát és hagyja lehűlni, majd azután távolítsa el fóliát. Nem javasoljuk, hogy a gyertyát egyszerre 4 óránál tovább égesse. Ideális, ha ezt követően 2 órán át hagyja lehűlni. Ne gyújtson gyertyát gyúlékony tárgyak közelében, puha felületen, és ügyeljen arra is, hogy gyermekek és háziállatok ne férhessenek hozzájuk. És persze soha ne hagyja felügyelet nélkül az égő gyertyát, mindig fújja el, amikor elmegy. A mintagyertyákat úgy tervezték, hogy feloldódjanak, ezért mindig megfelelő gyertyatartóban, vagy csészében égesse el őket. Soha ne égesse szabadon. Intenzívebb illatos hatást érhetsz el 2-3 mintagyertya együttes meggyújtásával, ugyanolyanokat vagy különbözőket is használhatsz az érdekesebb hatás érdekében.

A LEGERŐSEBB ILLATOK

Az illat teljesítménye az egyes illatcsoportoknál eltérő. Elvileg a tiszta "fehér" illatoknak (bolyhos törülközők, tiszta pamut stb.) És a virágos illatoknak van a legkevésbé intenzív illata. Erőteljesebb illathatást várhat a gyümölcsös és ünnepi illatoktól. A kompozíció a legerősebb illatú ételektől és fűszerektől. A citrus komponens tartalma (pl. Citromlevendula vagy vanília -lime) kifejezettebb frissességet jelez, ellenkezőleg, a fehér virágok hozzáadása lágyítja az egész illatos akkordot (Soft Blanket, Midnight Jasmine).

HOGYAN ILLATOSÍTSUNK A LEGGYORSABBAN

A SCENTERPICE EASY MELTCUP viasz a leggyorsabban oldódó a paraffin termékekből, amelyek igazán nagy tereket tudnak beillatozni. A SCENTERPIECE elektromos aromalámpákba van behelyezve, amelyek időzítővel is rendelkeznek a pontos illatozási idő kiválasztásához. Ha szereted a lángot, akkor a viasz aromalampa páros az egyértelmű választás.

HOGYAN ILLATOSÍTSUNK NAGY TEREKET

Az illat telítettsége típusától függ (az illatok különböző intenzitásúak), és a viaszos tó átmérője is fontos. A Scenterpiece illatviasz vagy a klasszikus illatos viasz a legmagasabb illat teljesítményű (ha kettőt meggyújt két aromalámpában, és otthonának különböző helyeire helyezi, akkor valóban a lehető legerősebb az illata) vagy közepes vagy nagy Classic (hasonló átmérőjűek) viaszos tóból aromalámpa viaszként).). A viasz esetében természetesen a felső tál átmérője számít, a szélesebb gazdagabb illatot áraszt. Hasonló hatást érhet el több kis gyertya meggyújtásával (mintagyertya vagy kis Classic). A nagyméretű helyiségek folyamatos beillatozásához használja az elektromos diffúzort, és állítsa az illat intenzitását maximumra a 3-as szintre.

HOGYAN ILLATOSÍTSUNK KIS TEREKET

Illatosíthatja a fürdőszobát, a WC -t, a szekrényt, a kamrát, a fiókokat és hasonló kis helyeket gyertyákkal (kicsi Classic, kis elevation gyertya, mintagyertya), papírillatosítókkal vagy autóillatosítókkal. A fentiek alkalmasak az autó belterébe is, kivéve természetesen a gyertyákat.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI AZ ILLATOS VIASZT?

Az illatos viaszoknak számos előnye van, ezért olyan népszerűek. Akár 20 órán át illatozza a belső teret (az illat intenzitásától függően változik), olcsó, próba méretű, ha nem akar azonnal gyertyába fektetni, és kombinálhatók is egymással. Ezenkívül minden nap más illatot választhat hangulatának és időjárásának megfelelően. Oldja fel a viaszokat az aromalámpában egy közönséges teamécses segítségével. Ne merítse vízbe. A viasz néhány perc alatt teljesen feloldódik. Többféle viaszt törhet a tálba, csak ügyeljen arra, hogy a viasz beleférjen a tálba, és ne folyjon túl. Javasoljuk, hogy ne tegye az aromalámpát a fal közelébe, nagyon ritkán előfordulhat, hogy a viasz kissé fröccsen. Miután a teamécses kiégett, nyugodtan meggyújthat egy másikat. A viasz mennyisége nem csökken, csak az illat intenzitása gyengül. Ha el szeretné távolítani a viaszt, hagyja teljesen kihűlni, és tegye az aromalámpát a fagyasztóba, a viasz néhány perc alatt könnyen leválik.

HOGYAN SZABADULJUNK MEG GYORSAN A VIASZ MARADÉKOKTÓL

Ha meg akarja változtatni az illatot, de a mintagyertyák tartójában még van a többi viasz, csak tegye a gyertyatartót a fagyasztóba, és pár perc múlva a tenyerébe ejti a viaszt. Az illatos viaszt ugyanúgy ki lehet hámozni az aromalámpából. Hogy megszabaduljunk az illatos viasztól az aromalámpából, lehetőség van arra is, hogy egy ideig egy gyertyát gyújtsunk az aromalámpában, amely egy vékony viaszréteget olvaszt fel, majd az így nagyon könnyen lehámozható. Ezután az olvadt viaszréteget kendővel lehet eltávolítani.

Minden jog fenntartva © YankeeGyertya.hu 2024