info@z-trade.hu +36 1 808 9569 (H-P 9:00-16:00)
Kosár
15 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.


AZ ILLATOK AKADÉMIÁJA
Minden, amit tudnia kell, mielőtt nálunk vásárol.

Az otthoni illatok alkímiája. Sokféle típus létezik, különböző felhasználási módokkal és célokkal. Ezért hoztunk egy áttekintést, hogy segítsünk eligazodni. Ezután nemcsak az illatot, hanem az Önnek legmegfelelőbb formát is kiválaszthatja. A tapasztaltabbaknak részletesebb információkat kínálunk a gyártási technológiáról, új termékekről és egyéb tippekről.

Válassza ki a szintjét és olvasson tovább!
Márkáink
logo yc


Yankee Candle
Hagyomány és széles választék

A Yankee Candle erőssége az 1969 óta tartó hosszú hagyományaiban és az illatgyertyák iparágában szerzett kiváló ismereteiben rejlik. Ez a márka egyszerűen meghatározza a trendeket. Ezenkívül az illatok és a kivitelezés széles választéka, valamint a termékcsalád gyakori frissítése - évente több tucat új kollekciót jelentetünk meg, beleértve a limitált kiadásokat is, így mindig van valami újdonság, amit ki lehet próbálni. Vannak kis tesztcsomagok is (mintagyertyák és viaszok), amelyek nem igényelnek nagy befektetést, és több illatot is kipróbálhat. Elegáns és funkcionális kiegészítőket is kínálunk, és nagyon népszerűek a tavaszi és karácsonyi ajándékcsomagok.
logo ww


WoodWick
Fakanóc és luxus illatok

A WoodWick a kifinomult stílusú, igényes vásárlókat szólítja meg. Híres az egyedülálló fából készült kanócokról, amelyekről a nevét kapta. Az illatgyertyák a jellegzetes lángnak köszönhetően gyorsan viaszosodnak, a kanóc pattogásának halk hangja pedig tökéletes meghittséget teremt. A WoodWick fás és fűszeres illatok széles skáláját kínálja, ezért sok rajongója van a férfiak körében, de van szivar, bourbon és szarvasbőr illat is. Az üvegek fényűző kialakításúak, és üresen gyönyörű vázaként is használhatók.

Minden jog fenntartva © YankeeGyertya.hu 2024