info@z-trade.hu +36 20 230 7360 (H-P 9:00-16:00)
15 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

WoodWick Rosewood Hajó gyertya

12 990 Ft
nincs raktáron Jelenleg nem elérhető

Égési idő: 30-40 óra

Rózsafa. A rózsabimbó és a finom teaakkord a cédrusfa és a pézsma illatával kombinálva. Fej: Szilva, mandarin, tea akkord. Szív: Roseberry, jázmin, Davana. Alap: Fehér pézsma, cédrusfa és ámbra.

Illat jellege: Virágos
Fej: szilva, mandarin, tea akkord
Szív: csipkebogyó, jázmin, Davana
Alap: fehér pézsma, cédrusfa, borostyán

Gyertyáink népszerű csomagolása segíti a szenzációs élményt, amit az illat és a gyertya lángja nyújtja. Az egyedi HEARTHWICK® FLAME kanócnak köszönhetően ez a típusú gyertya tökéletes élményt nyújt mintha az égő kandalló mellett pihennénk. A ropogás halk hangja és a hosszú táncoló láng egyedülálló hangulatot teremtenek. Az illat felébreszti legszebb emlékeit, és újakat hoz létre, kellemes és barátságos környezetben. Ez nem csak egy gyertya, hanem egy élmény - mert otthon az a hely, ahol a tűz is van. 30-40 órán át ég.

TIPP: Mindig hagyja feloldani a gyertyát a széléig, hagyja akár 3-4 órán át égni

Összetevők: prémium paraffin és szójaviasz keveréke erősen koncentrált illatokkal biztosítja a tiszta égést kellemetlen maradványok nélkül. Az illatos esszenciákat gondosan megválasztották, hogy a szobát hosszan tartó illattal töltsék meg. A gyertya nyitott alakja növeli az illatos esszenciák párolgási felületét a viasztóból, és egyenletes illatos élményt biztosít. 

Égési idő 30-40 óra
Nettó tömeg 453.6 g
Szín rózsaszín
Terméktípus Illatgyertya
Szélesség 19,1 cm
Mélység 12.1 cm
Magasság 9,2 cm


Kat. szám: 34044

Egyéb változat

Woodwick Rosewood Nagy ÜvegWoodwick Rosewood Nagy Üveg11 990 Ftraktáron
Woodwick Rosewood Közepes ÜvegWoodwick Rosewood Közepes Üveg8 490 Ftnincs raktáronWoodwick Rosewood Kis ÜvegWoodwick Rosewood Kis Üveg4 290 Ftraktáron

Minden jog fenntartva © YankeeGyertya.hu 2022